Selasa, 14 Agustus 2018

[ICO] Alphateca



Herkese merhaba, Alphateca Projesini tanıtacağım ve bunun için açıklama:

Alphateca, her kullanıcının bir alıcı ya da satıcı olarak hareket edebileceği, bir ödeme aracı olarak cryptocurrency kullanarak çeşitli hizmetleri ya da malları satabileceği ya da satın alabileceği küresel bir kripto pazardır.
Evden ayrılmadan kendi kripto cüzdanınızı yapmak için sadece 10 dakikaya ihtiyacınız olduğunu düşünün Alphateca'ya gidin ve sadece birkaç tıklamayla kendi tablet, araba, yat kompozisyonu veya popüler bilgisayar oyunlarından nadir artafak teklif!



Bu platformun çeşitli ücretsiz özellikleri vardır: ürün yerleştirme, açık artırma vb. Ancak reklam, alışveriş, kefil ve diğerleri gibi ücretli hizmetler de vardır. ICO kampanyası sırasında elde edilebilen kripto para birimi veya jetonlarla kullanabilirsiniz. Alphateca'yı bir ücret karşılığında herhangi bir yerden destekleyen her kullanıcı, bonus jetonlarını, bireysel başarılarını, profillerde gösterilmesini ve hesabın genel düzeyini ve güven düzeyini etkileyecektir.

Alphateca özelliği

Alphateca ile çalışmak iki ilkeye dayanmaktadır: kâğıt parasına sadakat ve kripto para birimini günlük hayatta kullanmanın teşvik edilmesi için küresel bir istek. Çalışmanızı Alphateca platformunda başlatmak oldukça basittir. Kullanıcı dostu bir arayüz, tanıdık görüntüler ve basit bir dil, temel ilkeleri sadece birkaç dakika içinde anlamanıza olanak tanır.

Makaleler ve videolar aracılığıyla kripto kapsamını keşfetmek için gereken tüm materyalleri içeren, sizin için modern ve konforlu bir destek bölümü hazırladık. Sıkça sorulan soruların cevapları (SSS) web sitesinde ilgili bölümde bulunabilir. Web sitesini forumda geliştirmekle ilgili sorunları veya önerileri tartışabilirsiniz. Aktif forum kullanıcıları, hesaplarında görüntülenen özel derecelendirmeleri ve başarıları alır.

ICO'ya katılarak 3 (üç) fayda türü elde edebilirsiniz:

Bir ICO katılımcısı, Alphateca hizmetlerini minimum maliyetle satın almak için jeton kullanabilir;

ICO katılımcıları, platforma entegre edilen özel hizmetler aracılığıyla istedikleri zaman diğer kullanıcılara jeton satabilirler;

Bir ICO katılımcısı, kendi işini bir platform çerçevesinde başlatmak için jeton kullanabilir; Örneğin, reklam alanlarını belirteçleri asgari fiyatla satın alın ve cryptocurrency üzerinde daha yüksek fiyatlardan satış yapın.

ICO tamamlandığında, Alphateca platformunda ücretli hizmetlerin fiyatı artacaktır, ancak diğer ödeme seçeneklerinden daha fazla jetonla iki kat daha düşük olacaktır. Projeyi erken bir aşamada destekliyorsanız - ve% 25'lik bir bonusla, destek miktarının% 250'sini gerçekten elde edersiniz. Platformda ücretli hizmetlerin fiyatındaki her artışta, jeton değeri artar.

ICO katılımcıları için faydalar

ICO katılımcıları, Alphateca platformunda kullanılabilecek ATEC jetonlarını alacaklar. Bu simge, Alphateca'da ücretli hizmetler veya Alphateca'nın resmi çevrimiçi mağazasındaki ürünler için kullanılabilir.

Bu aşamada Alphateca jetonu en düşük fiyata satılıyor (1 ETH = 7000 ATEC), ayrıca ICO'nun ilk günlerinde% 25'lik özel bir bonus var. Hizmet bedellerini projenin varlığı boyunca jetonlarda değiştirmeyeceğiz. ATEC token değerlerini bu şekilde destekliyoruz. Gelecekte, Alphateca platform hizmet ücretleri belirteçleri değişmeyecek ve onların varlığını sürdürecektir.

Zamanla, günlük ziyaretçi sayısı artmaya devam edecek ve personeli genişletecek, ek ekipman satın alacak ve farklı dillerde destek hizmetleri sunacağız. Kripto para birimindeki ve Euro'daki hizmet ücretlerinin artabileceği açıktır, ancak jetonlardaki fiyatlar sabit kalacaktır. Jeton emisyonlarının sınırlı olduğu ve her bir jetonun Alphateca hizmetleri için sadece bir kez kullanılabileceği göz önüne alındığında, bunların her biri sayıları azalacak ve maliyetler artacaktır.

ATEC TOKEN'İN TEKNİK ÖZELLİĞİ

Ethereum platformuna dayanan ATEC şifreleme belirteçleri sunuyoruz. ATEC tokenleri sınırlı emisyonlara sahiptir. Bu bir yardımcı belirteci, yalnızca projelerdeki yerleşimler için kullanılabilir, ancak bir web sitesinde taşınabilir. (ICO katılımcılarının ATEC tokenlerini cüzdanlar arasında transfer etmesini de yasaklamıyoruz). Jetonlar web sitesinin dışında kullanılamaz. Tüm satılmayan jetonlar yok edilecek. Jetonlar sadece bir kez kullanılabilir.

Token Satış: ICO (1 Temmuz - 1 Eylül)
Tam emisyon: 177 000 000 ATEC
Bonus dönemi (3, 5, 7,% 10) ve
miktar bonusu (5, 10,% 15)
Token Bilet: ATEC

ATEC emisyon dağılımı

Token dağıtım tarihi: ico'nun bitiminden 2 hafta sonra
1 ETH = 7 000 ATEC
SoftCap - 1 000 000 $
HardCap - 10.000.000 $

ATEC tokenlarının dağıtımı

Tam emisyon - 177 000 000 ATEC
Ön Satış - 19 000 000 ATEC
ICO - 155 000 000 ATEC
Bounty - 1 500 000 Kart
ATEC - 1 500 000 ATEC Ödülü

TOPLANAN FONLARIN DAĞILIMI:

COĞRAFİ GİDERME PROJESİ -% 45;
WEB SİTESİ FONKSİYONLARININ GELİŞTİRİLMESİ -% 25;
ÇEVRİMİÇİ VE AMAL OLAYLAR -% 10;
EKİPMAN İYİLEŞTİRME -% 5;
TAKIM BONUSU -% 13;
YEDEK -% 2.



Toplanan fonların ana kısmı, Avrupa Birliği ve Pasifik ülkelerinin yanı sıra Avustralya, Latin Amerika ve Asya'da coğrafi varlığını genişletmek için kullanılacaktır.

Her yatırımcı, proje geliştirmede yer alarak, Alphateca platformunu daha iyi ve daha iyi hale getirmek için ekibimizi motive edebilir.



Takım bonusları toplanan fonların% 13'üdür. Bu fon 5 yıl için tahsis edilecektir. Ödemeler üç ayda bir yapılacaktır.

Satış Öncesi (15-25 Haziran).
Sabit bonus -% 25.
Limit tokenleri - 19 000 000 ATEC (yaklaşık 15000 000 ATEC satılır)
1 ETH = 7 000 ATEC
0.079 BTC = 7 000 ATEC
Minimum satın alma - 0,5 ETH
ICO (1 Temmuz-1 Ağustos)



Yol haritası

1 Aralık 2017 - Fikrin doğuşu
15 Ocak 2018 - Platformun prototipi
15 Mart 2018 - Fikirleri teknik bir göreve dönüştürme
1 Nisan 2018 - Tüm takım üyelerini toplama
1 Mayıs 2018 - Projenin ilk alfa sürümü
22 Mayıs 2018 - Expo Forum'da ekibin ilk sunumu
1 Haziran 2018 - Projenin teknik lansmanı
10 Haziran 2018 - Ücretli hizmetlerin işlevselliği, özel duyurular, denetleme bölümü ve destek hizmetleri ile üretim versiyonunun başlatılması
14 Haziran 2018 - Mağazaların tanıtımı, ihaleleri, açık arttırmaları
15 Haziran 2018 - Almanya'nın Fransa'ya açılışı, Ön Satışın lansmanı
1 Temmuz 2018 - ICO'nun başlatılması, projeyi destekleyen çevrimdışı etkinlikler, web sitesine eğitim materyalleri eklenmesi
Temmuz 2018 - Proje için perakende mağazaları ve alıcıları çekmek, iOS ve Android uygulamalarını eklemek, projenin coğrafyasını Avusturya, İtalya'ya genişletmek
Ağustos 2018 - ATEC token ve servislerinin değiş tokuş edilmesi, projeye video satış / video incelemeleri, buluşmalar, ortak satın alımlar, projenin coğrafyasını İskandinav ülkelerine genişletmek için hizmet sunumu.
Eylül 2018 - Projenin coğrafyasını İngiltere'ye genişleten web seminerleri, yeni reklam araçları ekleme
Ekim 2018 - Yeni Yıl satışlarına hazırlık, web sitesi üzerinden bilet satışı ile etkinliklerin hazırlanması, proje coğrafyasının Japonya'ya genişletilmesi
Kasım 2018 - Etkinliklerin gerçekleştirilmesi, projenin coğrafyasını Türkiye'ye genişletme, Hindistan
Aralık 2018 - Yeni Yıl için Firmanın Hediye Kartlarının ve Hediye Ürünlerinin Uygulanması
2019 ilk çeyrek - Yeni satış araçlarının tanıtımı, "gayrimenkul / malların kiralanması" kategorisinin hazırlanması, proje coğrafyasının Latin Amerika'ya genişletilmesi
2019 ikinci çeyrek - Projenin coğrafyasını Çin'e genişletmek
2019 üçüncü ve dördüncü çeyrek - Web sitesinin çevrimdışı alımlara adapte edilmesi.

TAKIM



Daha fazla bilgi ve detaylar için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edin:

Web sitesi: https://alphateca.com/
Beyaz kağıt: http://ico.alphateca.com/doc/WP.docx
Twitter: https://twitter.com/alphateca
Telgraf: https://t.me/alphateca
Facebook: https://www.facebook.com/Alphateca/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCw9BtN0urmARhXvJqKYuBiw

bungasakura5
Bitcointalk profili: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2204918
Eth address: 0x44808C2EA67D20E350574259A16BC36F81d8BebD

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

💰💰💰 ROKES EXCHANGE - Platform for Buying and Selling Fast and Safe Cryptocurrency 💰💰💰

Hello everyone, this new post I want to introduce about a very interesting and good project that is Rokes, and for more details, let'...