Sabtu, 14 Juli 2018

Bitschool een persoonlijk leerecosysteem voor het onderwijs




Hallo .. Vrienden ontmoeten elkaar opnieuw, deze keer nodig ik je uit om deel te nemen aan het BitSchool-project.
Als je geïnteresseerd bent in deelname aan het project of als je geïnteresseerd bent om deel te nemen aan hun project, is het een goed idee om recensies te lezen die je kunnen helpen informatie die u kan helpen bij het bekijken van hun missie-visie tijdens hun project.

Hier is de recensie !!

Introductie
Onderwijs is de natuurlijke kwaliteit van mensen. We hebben de vaardigheden om zelfstandig te leren en te groeien. De opgebouwde kennis in het veld is op verschillende manieren verdeeld. Training kan zich ook op verschillende manieren ophopen. De studie van ervaring kan worden gedefinieerd als een begrip dat we ontlenen aan de impact van vele ervaringen in ons dagelijks leven. Beroepsopleiding bepaalt de reeks trainingen die we inboezemen om de beste professional in onze gekozen carrière te worden.
Het internet heeft de weg vrijgemaakt voor de mensheid te verdiepen in een schat aan kennis en verdieping van het begrip van de verschillende concepten die we nooit in ons leven heb gehoord geopend. Problemen bij het leren van iets nieuws zijn altijd van het grootste belang. De motivatie voor training kan sterk variëren, afhankelijk van het gekozen scenario en de belanghebbenden. Sommigen kunnen vrijwillig handelen vanwege hun natuurlijke instincten, terwijl anderen een klein duwtje in de rug van vrienden en het milieu kunnen eisen. De groei van de mensheid hangt af van het gebruik van leren.
We gebruiken training om praktische toepassingen op te lossen die een bredere impact hebben op de mensheid. Het streven naar leren kan ook voortkomen uit een gevoel van prestatie dat wortel heeft geschoten in onze hersenen. Competitie en excelleren in de leeromgeving is de meest geprefereerde keuze. We moeten manieren vinden voor kennis en leren om vaker voor te komen, zodat mensen van elkaar kunnen profiteren.


BitSchool - 's werelds eerste geïntegreerde e-learning platform dat naadloze aansluiting en synergie tussen AI e-learning, onderwijs en begeleiding biedt en verkoopt eco ideale gepersonaliseerd leersysteem. Gepersonaliseerde training is het ultieme doel voor elke op het onderwijs arena, en dit heeft geleid tot de recente inspanningen om het gebruik van hoogwaardige technologie, zoals AI, de vorming of het uiterlijk van de verschillende educatieve platformen zoals tutoring of IOC vergroten. Echter, in BitSchool zijn wij van mening dat de echte en de ideale individuele training moeilijk te bereiken, waarbij verschillende benaderingen en kan alleen worden bereikt door de integratie van AI eLearning onderwijzen en leren. Deze integratie was gebaseerd op de BitSchool-filosofie dat de hoeveelheid altijd groter is dan de delen, en kijk,
Blockchain is zo'n een integraal onderdeel van de business model BitSchool, tijdens het opstarten, breidt uit en verbetert de BitSchool! Blockchain biedt opstartkosten BitSchool door de verkoop van tokens maakt BitSchool breiden door middel van innovatieve programma's Token Beloning en veilige transacties transparant en maakt GoGreenFund BitSchool bijdragen aan het realiseren van gelijke leermogelijkheden in onze wereld!



Voorverkoop
kosten token: 4.000.000 tokens (1% van het totale aanbod)
Premium bonus: 35% van de aankoopprijs Token
Preseason schema: 26 februari 2018 09:00 (GMT) ~ 19 maart 2018 09:00 (GMT The)
• Crowdsale
Prijs van het token: 296.000.000 tokens (74% van het totale aanbod)
Crowdsale bonusplan:
 1 (4/16 09:00 GMT ~ 4/23 09:00 GMT) 15% van het aankoopbedrag van Token
 2 (4 / 23 09:00 GMT ~ 4/30 09:00 GMT) 10% van het aankoopbedrag Token
 3 (4/30 09:00 GMT ~ 5/7 09:00 GMT) 5% van het aankoopbedrag Token
 4e week ( 5/7 09:00 GMT ~ 5/14 09:00 GMT) Er is geen bonus
Planning Crowdsale: 16 april 2018 09:00 (GMT) ~ 14 mei. 2018 09:00 (GMT)
Het token wordt 15 dagen na de voltooiing van de verkoop van Token onder de portemonnee van beleggers verdeeld.

Project Road Map



Token distributie

Totaal 400.000.000 BSCH Token Supply



Voor meer informatie, bezoek:

officiële website: https://bitschool.io
Whitepaper: https://bitschool.io/files/whitepaper_en.pdf
BITCOINTALK DRAAD: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2886666.0
Twitter: https: // twitter .com / BitschoolAI
FACEBOOK: https://www.facebook.com/BitschoolAI/
reddit: https://www.reddit.com/r/Bitschool/
MEDIUM: https://medium.com / bitschool
telegram: https: //t.me/BitschoolAI

Gebruikersnaam: 378budiman
BitcoinTalk-profiel: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1329865
Eth: 0x64947F03e8d6C2dC65e9F4e87cFc651d1fadd82D





Tidak ada komentar:

Posting Komentar

💰💰💰 ROKES EXCHANGE - Platform for Buying and Selling Fast and Safe Cryptocurrency 💰💰💰

Hello everyone, this new post I want to introduce about a very interesting and good project that is Rokes, and for more details, let'...