Selasa, 10 Juli 2018

HORIZON COMMUNICATIONS - TRÅDLÖST INTERNET FÖR KARIBIEN




https://www.horizoncomm.co/

Horizon Communications, kommer att tas i drift först i Bermuda, och expanderar till ett nytt trådlöst internet företag än de flesta i Karibien. Internet hastigheter upp till 150 Mbps, att erbjuda VoIP-telefon erbjudanden och HD-TV-tjänster kommer att tillhandahålla trådlösa tjänster med hjälp av LTE-teknik. Målet är att ge tillgång till bra tjänster till kunder som för närvarande använder överprissatta och sämre tjänster.

Horizon, omfattningen av tjänsten, med en minimal användning av tornet, kommer nittio procent av hemmen i Bermuda uppskattningar inkluderar fem. Offshore täckning kan vara upp till femton miles i det öppna havet. Marknadsplanen är att få minst femton procent av marknaden i Bermuda om fyra eller fem år. Målet är att få cirka 26 miljoner dollar och 44 miljoner, femåriga totala intäkter med utgifter.

Horizon kommer att ha ensamrätt att använda sin teknik i regionen. Genom att använda mer effektiv teknik kan de vara lägre prissättning och konkurrenskraftigare på marknaden. Horisonten använder vad som kallas fast trådlös teknik. Fast betyder att åtkomsten ges till en enda plats med hjälp av radiovågor. Det innebär att dyra telefonlinjer och kablar inte behöver installeras. En antenn installeras på utsidan av huset där tjänsten används. Horizon 4G LTE-utrustning kan leverera hastigheter upp till 300 Mbps. De vill skapa det mest tillförlitliga nätverket som är möjligt.



Horizon kommer också att använda blockchain-teknik på flera olika sätt. Horizon-myntet kommer att ha sitt eget Ethereum-baserade token som heter HRZN-symbolen. Personer med en belöning kan dra nytta av rabatter på tjänster. Dessutom planerar de att dela ut utdelningar med myntinnehavare och hålla ett myntinköpsprogram med några av sina intäkter. Det riktade beloppet för utdelning fördelades på femton procent och för återköpsprogrammet på fem procent.

Klienter kan betala för tjänster som använder HRZN-token. Anställda kan också betala med mynt. Mynten är också planerad att handlas på olika börser. Blockchain kommer också att användas av Horizon för att tillhandahålla datalagringstjänster med integrerad blockchain-teknik. Kundportaler kommer att kunna komma åt det krypterade decentraliserade lagringsutrymmet. Horizon-företaget planerar också att erbjuda VPN eller virtuella privata nätverkstjänster med blockchain-lösningar.

Det finns ett utmärkt tillfälle att förbättra de trådlösa nätverkserbjudandenna i Karibien och särskilt i Bermuda. De tillgängliga förslagen i dessa regioner kan vara mycket långsamma och opålitliga. De flesta domarna kan bara erbjuda hastigheter på 10 Mbps. Snabbt och pålitligt internet har blivit nödvändigt för många människor och företag. Turism och kryssningsfartyg erbjuder ytterligare ett tillfälle för trådlösa internetleverantörer. År 2016 besökte mer än sex hundra turister Bermuda. Horizon planerar att tillhandahålla tjänster till turister och kryssningsfartygs hamnar. Horizon team av grundare som har mycket erfarenhet inom telekombranschen leds av Darrell Gilbert. För att lära dig mer om Horizon Communications och dess erbjudanden, besök webbplatserna listade här och läs detaljerade inledande rapporter.

HORIZON FOUNDER:

Möt deras lag
De är de bästa yrkesverksamma inom detta område



Grundare, Horizon Communications
18 års erfarenhet inom informationsteknik och telekom. Leder flera projekt för Fortune 500-företag som Microsoft, Energizer och Siemens. Har utvecklat Horizon Communications i 18 månader. Brandmän och Paramedics separat med 18 års erfarenhet vid akutservice.



Chief Operating Officer
20 år i kundsupport och faktureringssystem, ledande befattningshavare i Karibien för större teleselskap.



VD för affärsutveckling **

28 + år på Telecom s. Lanserade egen uppstart i Kanada 1990-talet innan den såldes till en större konkurrent. Öppnar nya marknader för telekomleverantörer i hela Karibien och Sydamerika.



Försäljning och marknadsföring
20 + år inom marknadsföring och försäljning, som driver en stor kampanj för ett teknologibolag i Europa och USA.



Teknik Konsult
20 år i trådlös nätverksutveckling, pekar på trådlösa punktsystem, löpande projekt i Sydamerika, Karibien och USA som designar och installerar trådlösa nätverk.



Teknik Konsult
18 år i Informationsteknologi, tidigare US DOD Militärentreprenör. Experter i storskaliga nätverk och routing. VD för Networking och Managed Services Company i Detroit, Michigan.



Affärsrådgivare och krypto
Bakgrund för redovisning, finansiering, teknik och projektledning. Arbetar i stora företag som MUFG, Fidelity och AIG. Ansluta krypto till 2016 - TA-köpmän och ICO-investerare genom GAMBIT-syndikatet. Intresserad av token mekanik och ekonomi. Under 30 år och reser till nästan 50 länder. Brian är också Bermuda Cryptourrency Guidement Advisor.



Blockchain Consultant
Blockchain tekniker och utvecklare inkluderar eteriska. Hjälper till att utveckla diskettskivor och Horizon ICO-strukturen. Blockchain tekniker och utvecklare inkluderar eteriska. Hjälper till att utveckla skivor och Horizon ICO-strukturer.

RoadMap




Tidak ada komentar:

Posting Komentar

💰💰💰 ROKES EXCHANGE - Platform for Buying and Selling Fast and Safe Cryptocurrency 💰💰💰

Hello everyone, this new post I want to introduce about a very interesting and good project that is Rokes, and for more details, let'...